Om Oss

Hos oss har hatten huvudrollen!


Cangas Design är ett familjeföretag som sedan starten 1989 designar och producerar handgjorda mössor och hattar i fleece, fuskpäls och 100% ull. Vår styrka och strävan genom åren har alltid varit att få fram personliga, roliga och välsittande mössor för barn och vuxna.

Vår första ateljé var på Artillerigatan i Stockholm där vi flyttade in 1990. 1992 flyttade vi till Sundbyberg och då tyckte vi att ateljén också skulle flytta. Vi hittade snabbt en perfekt lokal där vi stannade fram till 2017, sedan var det dags för nästa steg och vi flyttade ateljén till Sala.

Alla hattar och mössor är designade och sydda av Carina Söderman och tillverkas efter beställning, det finns inget stort lager. Så snart din beställning kommer in via webbshoppen sys den just för dig! Eftersom det enbart är en person som syr alla produkter varierar leveranstiden beroende på hur högt tryck det är i webbshoppen. Carina gör allt hon kan för att du snabbt ska bli varm om huvudet!

Vet du inte om du passar i hatt/mössa och vill få en chans att prova innan du köper? Besök oss gärna när vi ställer ut på marknader. Listan över kommande marknader hittar du längst ned på startsidan "Hem".